Oefentherapeut Mensendieck
Psychosomatisch Oefentherapeut

Ellen Brouwer
Zwattingburen 54
2151ZL Nieuw-Vennep
0252-672237
www.oefentherapie-brouwer.nl

U bent tevreden over de zorg en begeleiding?

Geef oefentherapie Brouwer een waardering bij zorgkaart.nlZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw zorgverlener, oefentherapie brouwer te waarderen.
Zorgkaart waardering

Kwaliteit oefentherapie


De oefentherapeuten hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom wordt er continue aan kwaliteitsverbetering en deskundigheidsbevordering gewerkt door bij- en nascholingen te volgen.
Om mijn kwaliteit te waarborgen sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Iedere 5 jaar moet voldaan zijn aan voldoende bij- en nascholing om de registratie te behouden.

  • In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Oefentherapie Mensendieck.
  • In 2010 ben ik afgestudeerd als Psychosomatisch Oefentherapeut.
  • Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer: 29900958193
  • Voor zowel de reguliere oefentherapie Mensendieck als de Psychosomatische oefentherapie volg ik jaarlijks bij- en nascholingen om mijn kennis actueel te houden.
  • Sinds 2013 ben ik aangesloten bij het netwerk chronische pijn

Klachtregeling

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u toch ontevreden zijn over bepaalde zaken dan verzoeken wij u dat ons te laten weten, zodat we naar een goede oplossing kunnen zoeken. Indien er geen oplossing naar tevredenheid wordt gevonden, kunt u uw klacht voorleggen aan de Landelijke Klachtencommissie Paramedici 1e lijn.
Admin